Усик відреагував на найгучніші скандали, пов'язані з ним
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик відреагував на найгучніші скандали, пов'язані з ним

Усик відреагував на найгучніші скандали, пов'язані з ним
Джерело:  online.ua

Український боксер Олександр Усик визнав, що досить часто потрапляє у різноманітні скандали. Боєць, який нещодавно перейшов у суперважкий дивізіон, пояснив, що дуже спокійно реагує на такі суперечливі ситуації. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв’ю для каналу “Ходять чутки” на YouTube.

Боксер також пояснив своє потрапляння до бази “Миротворця” разом з колегою Василем Ломаченком.

“Чому ми там опинилися? Напевно, через фільм”, - нагадав Усик про російську стрічку “Здрастуй, брате, Христос Воскрес!”.

"Дуже спокійно до цього ставився. Не те щоб не звертаю уваги, не загострюю її на цьому. Не колупався в інтернеті, не шукав якусь бридку або хорошу інформацію, не шукав якоїсь підтримки або навпаки”.

Також Усик згадав про суперечку щодо його вибору, як вимовляти власне ім’я. Випадок стався під час бесіди з іноземною журналісткою, якій він розповів, що бажає зватися “Александр” на російський лад.

"Це у нас перекрутили. Я поясню, що було. Була пресконференція, там ставлять таблички, де написано ім'я менеджера, бійця і так далі. Вона побачила, що було написано "Олександр", а перед цим було "Александр". Я кажу, це міжнародне ім'я, тут немає такого, що я українець і тільки в Україні мене так називають. В Америці може бути Алекс. І вона каже:" А як тобі більше подобається?". Я відповів, що мені більше подобається "Александр", тому що у мене є певна абревіатура, яку я використовую з малого віку - UA. Тобто Усик Александр. Вона пов'язана з Україною. Я це в 14 років придумав, і так і йде", - стверджує боксер.

Він після додав, що з цим немає жодної проблеми, за паспортом ім’я береться як Олександр, а називати його можна як завгодно.

В цілому щодо конфліктних ситуацій Усик визнав власну провину.

“Я думаю, що в цьому винен я. Тому що я даю привід, висловлюючи свою думку. Можу просто мовчати — і нічого не буде”, - резюмував спортсмен.

Як повідомляв ONLINE.UA, Всесвітня боксерська організація остаточно вирішила, що бій між українцем Олександром Усиком і британцем Джо Джойсом відбудеться. WBO дала 15 днів Усику домовитися про поєдинок з Джойсом за титул тимчасового чемпіона. Після підписання контракту бій за титул тимчасового чемпіона WBO в суперважкій вазі повинен відбутися протягом 90 днів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?