Голлівудська акторка Рейчел Вуд звинуватила Меріліна Менсона в насильстві
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Голлівудська акторка Рейчел Вуд звинуватила Меріліна Менсона в насильстві

Голлівудська акторка Рейчел Вуд звинуватила Меріліна Менсона в насильстві
Джерело:  online.ua

В Голлівуді спалахнув новий гучний скандал після того, як 1 лютого відома акторка, зірка серіалу "Світ Дикого Заходу" Еван Рейчел Вуд публічно звинуватила рок-музиканта Меріліна Менсона в насильстві та аб'юзі. За її словами, співак знущався над нею дуже багато років, однак вона нічого не могла з цим зробити і лише зараз наважилася сказати правду. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на  Інстаграм Еван Рейчел Вуд.

На своїй офіційній сторінці у соціальній мережі акторка опублікувала заяву, у якій назвала своїм аб'юзером Меріліна Менсона (справжнє ім'я – Браян Ворнер). Зірка Голлівуду стверджує, що музикант почав залицятися за нею ще тоді, коли вона була підлітком.

"Мені промили мізки і змусили підкоритися. Я жила в страху відплати, наклепу та шантажу. Я тут, щоб викрити цю небезпечну людину і закликати індустрії зупинити його, перш ніж він знищить ще життя", – йдеться в дописі Еван Рейчел Вуд.

Окрім того, акторка наголосила, що вона говорить це від імені багатьох жертв, які більше не будуть мовчати.

Мерілін Менсон та Еван Рейчел Вуд 

Варто зазначити, що на заяву Еван Рейчел Вуд представники рок-зірки та він сам ще не відреагували. Однак понад 10 років тому Менсон відверто розповідав про їхні стосунки на Різдво.

"Кожного разу, коли я телефонував їй того дня – я телефонував 158 разів – я брав лезо бритви й різав обличчя або руки. Я хотів показати їй біль", – заявив тоді музикант, однак його менеджери пізніше спростували ці слова, назвавши їх театральним виступом рок-зірки.

Варто звернути увагу на те, що про насильство з боку Мериліна Менсона розповіли ще 4 жінки. Вони розповіли про болісні переживання. За словами жертв співака, аб'юзивні стосунки, включали сексуальне та психологічне насильство, а крім того залякування й примушування.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що голлівудського актора Армі Гаммера звинуватили в канібалізмі: усі подробиці гучного скандалу можна знайти в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?