Голлівудська акторка закликає відмовитися від сексуальних стосунків - відома причина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Голлівудська акторка закликає відмовитися від сексуальних стосунків - відома причина

Голлівудська акторка закликає відмовитися від сексуальних стосунків - відома причина
Джерело:  online.ua

Відома голлівудська акторка Алісса Мілано, зірка серіалу "Всі жінки – відьми", запустила в інтернеті незвичний флешмоб. Красуня закликала всіх жінок відмовитись від інтимних стосунків після того, як діналася, що у штаті Джорджія ввели заборону на аборти, передає ONLINE.UA.

Акторка просить всіх жінок відстоювати свої права та розпочати страйк інтимним стосункам. На своїй сторінці в Instagram акторка зізналась, що вже долучилась до своєрідного флешмобу та таким чином хоче захистити репродуктивні права жінок.

"Наші репродуктивні права знищуються. Допоки жінки не мають законного контролю над своїм тілом, вони не можуть ризикувати вагітністю. Приєднуйтесь до мене, не займайтеся сексом. Я закликаю до #SexStrike", - написала вона.

Варто зазначити, що новий закон набирає чинності в окремих штатах США з 1 січня 2020 року. Згідно з документом, жінка не може робити аборт після шостого тижня вагітності, коли на УЗД вже прослуховується серцебиття дитини. За порушення закону передбачається кримінальна відповідальність, яка може мати форму довічного ув'язнення і навіть смертної кари. При цьому жінки будуть прирівнюватись до вбивць.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американські вчені виявили, що сексуальна орієнтація зазнає значних і часто невловимих змін протягом усього життя людини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?