Названо вік, коли найчастіше змінюється сексуальна орієнтація
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Названо вік, коли найчастіше змінюється сексуальна орієнтація

Названо вік, коли найчастіше змінюється сексуальна орієнтація
Джерело:  online.ua

Американські вчені виявили, що сексуальна орієнтація зазнає значних і часто невловимих змін протягом усього життя людини. Що цікаво, жінки їм більше піддаються, передає ONLINE.UA з посиланням на Taylor&Francis.

Фахівці пояснюють, що сексуальна орієнтація містить багато аспектів життя, серед яких: до кого відбувається потяг, з ким людина займається сексом та її самоідентифікація. До недавнього часу дослідники зосереджувалися тільки на останньому аспекті, що спрощує, але не пояснює стан справ.

"Використовуючи дані масштабного опитування американських студентів, вчені відстежували сексуальну ідентичність, поведінку і романтичні переживання понад 6000 добровольців у віці від 16 до 32 років.Їх тричі опитували про сексуальну орієнтацію: у підлітковому віці, на початку 20 років та ближче до 30-ти", - сказано в повідомленні.

Згідно з результатами наукової роботи, як у чоловіків, так і у жінок присутня мінлива сексуальна орієнтація, причому не тільки в підлітковому віці, але і у 20 років та після.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що хакери із Великої Британії зламали доступ до лінійки вібраторів Svakom Siime Eye. Вони мають відеокамеру, можуть підключатись до Wi-Fi та транслювати відео. Окрім того, як з’ясувалось, вони зовсім ненадійні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?