Голлівудські пристрасті: як Дженніфер Еністон відреагувала на новий роман Бреда Пітта
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Голлівудські пристрасті: як Дженніфер Еністон відреагувала на новий роман Бреда Пітта

Голлівудські пристрасті: як Дженніфер Еністон відреагувала на новий роман Бреда Пітта
Джерело:  online.ua

Відома голлівудська акторка Дженніфер Еністон вперше прокоментувала чутки про бурхливий роман її колишнього, красеня Бреда Пітта, з колегою по цеху - Шарліз Терон. Варто зазначити, що Джен і Бред закінчили свої стосунки ще 13 років тому, передає ONLINE.UA з посиланням Hollywood Life.

На жаль, зірка не виправдала очікувань західних таблоїдів, адже, за словами інсайдерів, вона вже давно не стежить за особистим життям Бреда Пітта, тому їй байдуже, хто став новою пасією чоловіка. Своїм друзям красуня заявила, що її не цікавить новий роман Бреда.

"Джен зовсім не турбують новини про його роман з Шарліз Терон. Вона рухається вперед і не приділяє уваги жодному зі своїх колишніх. Їхня любов закінчилася давно", – розповів інсайдер.

Окрім цього, джерела зазначили, що Дженніфер Еністон повністю зосереджена на своїй кар'єрі. Зірка завершує зйомки у кількох фільмах та приділяє багато уваги новому телевізійному проекті, який може повторити успіх серіалу "Друзі".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше популярна голлівудська акторка Дженніфер Еністон у 49 років не втомлюється дивувати своїх фанатів розкішною фігурою та звабливими образами. Деякі шанувальники переконані, що ця зірка буде залишатися молодою та красивою ще найближчі 20 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?