Голос заявив про рейдерське захоплення фракції за втручання ОП
Категорія
Політика
Дата публікації

Голос заявив про рейдерське захоплення фракції за втручання ОП

Голос заявив про рейдерське захоплення фракції за втручання ОП
Джерело:  online.ua

17 грудня українська політична сила "Голос" почала бити на сполох через "рейдерське захоплення" фракції у парламенті після того, як віцеспікер Верховної ради Олександр Корнієнко заявив про зміну голови фракції "Голос".

Джерело: Фейсбук-сторінка "Голосу"

Голос б'є на сполох через рейдерське захоплення фракції

Представники самопроголошеної групи "Справедливість", які були виключені або самі вийшли з лав партії "Голос", у тандемі з Офісом президента поставили ціль знищити партію і на основі фракції "Голос" будувати новий "патріотичний" політичний проєкт. Все було зроблено в кращих традиціях "портновщини" кінця 2000-х, коли подають позови, отримують нелегітимні ухвали і таким чином забезпечують рейдерське захоплення. Сьогодні депутати самопроголошеної "Справедливості" звернулися до ОАСКу з позовом для анулювання положення про фракцію політичної партії "Голос" і вже через дві години отримали ухвалу про забезпечення позову, що протиправно призупинило чинність положення про фракцію, - йдеться в заяві партії "Голос".

За словами керівництва політсили, 17 грудня позачергове засідання парламенту перетворили у чистий фарс. Команда лідерки "Голосу" Кіри Рудик звертає увагу на те, що це сталося тоді, коли перший заступник спікера ВРУ свідомо тягнув час для того, щоб "забезпечити оголошення злочинної ухвали Окружного адміністративного суду Києва і фіктивного рішення про зміну керівництва фракції в залі парламенту, яку йому ніяк не могли принести".

Керівництво політичної сили "Голос" наголошує, що не визнає будь-яких змін керівництва своєї фракції в Раді і буде використовувати всі юридичні і політичні механізми для захисту.

Ми подаємо позови та ініціюємо кримінальні справи. Усю вину за рейдерське захоплення фракції" партія покладає на Офіс президента та групу нардепів "Справедливість", - йдеться в заяві "Голосу".

Нагадаємо, 17 грудня Олександр Корнієнко заявив про зміну голови фракції "Голос" - мовляв, замість Ярослава Железняка буде Олександра Устінова.

Читайте також:

  • У Раді спалахнув конфлікт через заміну глави фракції Голос

  • Член фракції "Голос" Ярослав Юрчишин офіційно заявив, що антикорупційні органи виявили розтрату державних коштів керівництвом політичної сили.

  • Разумков створює нове об’єднання у Раді

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?