"Голосування надії": в Кремлі зізналися, що задоволені виборами в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

"Голосування надії": в Кремлі зізналися, що задоволені виборами в Україні

"Голосування надії": в Кремлі зізналися, що задоволені виборами в Україні
Джерело:  online.ua

Влада РФ відзначила низький результат націоналістичних сил і представників попередньої влади на українських парламентських виборах, а також "вагомий результат" політсили кума Володимира Путіна. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на коментар Департаменту інформації й друку МЗС РФ.

"За попередніми даними, переконливу перемогу здобуває пропрезидентська партія "Слуга народу", яка лідирує з великим відривом. Вагомий результат продемонструвала "Опозиційна платформа – За життя", яка виступає в тому числі за нормалізацію відносин з Росією. Показово, що націоналістичні сили не отримали широкої підтримки населення України. Досить скромний результат продемонструвала "Європейська солідарність" П.Порошенко. Угруповання екстремістів зі "Свободи" та інших радикальних організацій зовсім не проходить до парламенту", - зазначають у російському відомстві.

На думку влади РФ, все це свідчить про те, що народ України втомився від політики залякування і терору, що проводилася попередньою владою.

"Можна, мабуть, назвати це голосування "голосуванням надії".Судячи з офіційних заяв, вибори пройшли спокійно, без серйозних ексцесів. Разом із тим остаточні висновки про "чистоту" виборчого процесу можна буде робити після звітів міжнародних моніторингових місій", - додали в МЗС РФ.

Російські дипломати вкотре поскаржилися, що до спостереження не були допущені представники Російської Федерації, а також наголосили, що будуть і далі уважно стежити за розвитком ситуації в Україні.

Як повідомляв ONLINE.UA, 17 липня очільник Кремля  Володимир Путін підписав указ, який збільшує кількість громадян України, що можуть отримати російські паспорти за спрощеною процедурою. В українському МЗС жорстко розкритикували рішення російського президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?