Голова Нацполіції назвав умови для легалізації проституції та зброї
Категорія
Україна
Дата публікації

Голова Нацполіції назвав умови для легалізації проституції та зброї

Голова Нацполіції назвав умови для легалізації проституції та зброї
Джерело:  LB.ua

Новий очільник Національної поліції Ігор Клименко заявив, що не проти легалізації проституції, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Lb.ua".

"Якщо на державному рівні буде прийнято цивілізоване, законодавче рішення щодо легалізації проституції, напевно, так. Тому що ми все одно цієї проблеми не позбудемося", - наголосив Клименко.

Він також прокоментував ймовірність легалізації легких наркотиків.

"Я бачив, чим закінчується прийом легких наркотиків у дітей. Вважаю, суспільство поки до цього не готове".

 Клименко зазначив, що процес легалізації зброї також має свої нюанси.

"Я вважаю, що перш за все потрібно вилучити незаконну зброю, а потім, можливо, провести аналіз усіх аргументів за і проти, вислухати експертів. Але все це – після того, як закінчаться бойові дії і не буде постійного джерела надходження нелегальної зброї, зате буде можливість належного контролю за легальним", - пояснив він.

Клименко також зазначив, що гральний бізнес повинен знаходиться в руках держави і контролюватися чітко державою".

Як повідомляв ONLINE.UA, глава держави Володимир Зеленський вважає передчасною легалізацію збро ї в Україні. Це зазначається в його відповіді на петицію про унормування обігу зброї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?