Голова партії «Слуга народу» пояснив, коли відбудуться місцеві вибори
Категорія
Україна
Дата публікації

Голова партії «Слуга народу» пояснив, коли відбудуться місцеві вибори

Голова партії «Слуга народу» пояснив, коли відбудуться місцеві вибори
Джерело:  online.ua

Перший номер партійного списку «Слуги народу» Дмитро Разумков вважає малоймовірним, що дострокові місцеві вибори в Україні відбудуться вже цього року. На його думку обрання органів влади у містах та селах пройде у зазначений законом час – у 2020 році. Про це Разумков заявив у вчорашньому ефірі ток-шоу «Свобода слова» на телеканалі ICTV.

«Якщо ми говоримо про місцеві вибори, то справді до них потрібно готуватися, і політична партія «Слуга народу» фактично відразу ж після того, як завершуються парламентські вибори, готуватиметься до місцевих виборів. Я думаю, що все-таки вибори відбудуться в 2020 році, але багато чого залежатиме, зокрема, і від місцевих органів влади», – заявив політик.

За словами Разумкова, значна частина органів влади працює неефективно, що не відповідає тим викликам, які стоять перед державою, та не забезпечує життєдіяльність громадян. Крім того, вони неефективно використовує ті ресурси, які вони отримали завдяки реформі децентралізації.

«Так само існує певна корупційна складова. Ми прекрасно знаємо про цю «нову» технологію, коли гроші розміщуються на депозитах, у нас все добре в містах, в ОТГ, у нас немає жодних проблем, а гроші чомусь розміщуються як депозити. На мій погляд, це прямі дії, які можуть бути пов’язані з корупцією, тому що зазвичай, я називатиму речі своїми іменами, це часто несе за собою «відкат» за розміщення депозитів у тих чи інших банках, і цим мають займатися правоохоронні органи», – зазначив він.

Позавчора, 21 липня під час брифінгу в штабі «Слуги народу» після оголошення попередніх результатів парламентських виборів президент Володимир Зеленський заявив, що в питанні місцевих виборів не варто розслаблятися.

«Вам цікаво, що буде з місцевими виборами? Не розслабляйтеся», – розповів Зеленський.

Нагадаємо, що вчора президент своїм указом заборонив рейдерство.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?