Голова розвідки Буданов прогнозує закінчення війни до наступного літа
Категорія
Україна
Дата публікації

Голова розвідки Буданов прогнозує закінчення війни до наступного літа

Голова розвідки Буданов прогнозує закінчення війни до наступного літа
Джерело:  online.ua

За прогнозом очільника ГУР Міноборони України Кирила Буданова, війна з Росією має закінчитися до літа. Також скоро українці мають побачити значущі перемоги.

Джерело: Кирило Буданов в інтерв'ю "Обозревателю"

Коли закінчиться війна за прогнозом ГУР

Буданов вважає, що до кінця року Україна значно посунеться.

Це будуть значущі перемоги, ви скоро це побачите.

Також він висловив сподівання, що це може бути звільнення Херсона.

У кінці весни це все має закінчитись. До літа все має завершитися. Після завершення війни почнеться дуже серйозний політичний процес, пов’язаний зі змінами в нинішній РФ: від Росії від’єднаються певні регіони... Москва виплачуватиме репарації нам, це все їх чекає, це призведе до зміщення певного економічного центру РФ на нашу територію… тобто там багато дуже кроків.

На думку Буданова, спочатку від РФ від’єднаються кавказькі регіони, а потім РФ «сипатиметься».

Буданов також відповів на питання, чи має Путін проблеми зі здоров’ям і чи він живий.

А це ще одне питання, на яке я зараз не дам відповідь до кінця. Те, що у нього були дуже значні проблеми зі здоров’ям навесні, це я вам підтверджу. Чи живий він зараз? Давайте дочекаємось того моменту, коли пройде трансфер влади в РФ, можливо, тільки тоді ми зможемо дізнатись правду: якщо він загинув, то коли це було, або якщо живий ще, то як він закінчить своє життя.

Також голова ГУР зазначає, що керівництво РФ визнає, що головним завданням зараз є не виграти у війні з Україною, а не програти в ній.

Одні (представники правлячої верхівки в РФ – ред.) розуміють чітко, що треба зупинятися і шукати якесь мирне врегулювання, інші вважають, що Росія припинить своє існування, якщо вони не підуть далі, якщо їх переможуть, скажімо так. Тому зараз з’явилася нова теза, до речі її абсолютно вже відверто промовляє і керівництво Росії: наше головне завдання не програти. Вже не йде мова про те, щоб виграти, – не програти. "Ми не можемо дозволити програти", "головне – не програти" і так далі, інтерпретації різні, але посил саме цей", – сказав Буданов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?