Головкін нокаутував Шеремета в чемпіонському бою — повне відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Головкін нокаутував Шеремета в чемпіонському бою — повне відео

Головкін нокаутував Шеремета в чемпіонському бою — повне відео
Джерело:  online.ua

У США на арені Seminole Hard Rock Hotel and Casino у Флориді 19 грудня відбувся бій за титули чемпіона світу за версіями IBF і IBO в середній вазі. На ринг вийшли казахський боксер Геннадій Головкін і поляк Каміл Шеремета. Поєдинок закінчився достроково після сьомого раунду. Чинний чемпіон світу Головкін чотири рази відправляв в нокдаун суперника, після чого польська сторона вирішила не продовжувати поєдинок. Таким чином, Головкін захистив свої чемпіонські титули, а Шеремета поповнив свою професійну біографію в боксі першою поразкою технічним нокаутом - до програшу в бою з казахстанським боксером поляк жодного разу не програвав. Повне відео бою Головкін - Шеремета публікує ONLINE.UA.

Головкін вже в першому раунді показав Шеремету, що не має наміру віддавати йому свої чемпіонські титули. Казахський боксер відправив суперника в нокдаун, але той не став відразу здаватися. Атака Головкіна на Шеремета продовжилася в другому і наступних раундах. До сьомого раунду поляк чотири рази побував в нокдауні. У сьомий трихвилинці Шеремет знову опинився на настилі рингу, після чого рефері вирішив не продовжувати поєдинок і оголосив технічний нокаут.

Бій Головкін - Шеремет 19 грудня 2020 року - повне відео:

Як відомо, Головкін не виходив в ринг з жовтня 2019 року - тоді він захистив свої чемпіонські пояси в поєдинку з українцем Сергієм Дерев'янченко. На професійному рингу Геннадій провів 43 бої, здобувши 41 перемогу при одній поразці і одній нічиїй.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Джошуа відправив у нокаут Пулєва в чемпіонському бою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?