Головна ялинка України потрапила в рейтинг найкрасивіших в Європі
Категорія
Культура
Дата публікації

Головна ялинка України потрапила в рейтинг найкрасивіших в Європі

Головна ялинка України потрапила в рейтинг найкрасивіших в Європі
Джерело:  online.ua

Весь світ через пандемію коронавіруса відзначає Новий рік 2021 за особливими правилами - без подорожей, гучних компаній і масштабних вечірок. Але незважаючи на обмеження на головних площах великих міст Європи прикрасили новорічні ялинки, які створили справжню святкову і чарівну атмосферу в усьому світі. З року в рік великі мегаполіси "змагаються" в висоті і красі новорічних лісових красунь. Вже з'явився рейтинг найкрасивіших новорічних ялинок в Європі, який склали експерти European Best Destinations. У ТОП-10 потрапила головна ялинка України з Софійській площі Києва. ONLINE.UA публікує фото кращих новорічних ялинок 2021 - вони дійсно заворожують своїми яскравими вогнями і соковитими фарбами.

Найкрасивішою новорічною ялинкою 2021 стала 24-метрова ялина в Вільнюсі. Правда, це не зовсім ялинка, а об'ємна інсталяція з металевих блоків з LED-підсвіткою, дзеркалами і живими ялиновими гілками.

Друге місце в топі найкращих новорічних ялинок 2021 зайняла французька красуня, встановлена в Страсбурзі. Це одна з найвищих ялинок в світі - її висота сягає 30 м.

На третьому місці - новорічна ялинка Праги. Вона надзвичайно пухнаста і майже ідеальною симетрії.

Четверте місце в топі дісталося швейцарської ялинці в Базелі. У цьому році вона мінімалістична, але від цього не менш чарівна.

На п'ятому місці рейтингу грузинська ялинка в Тбілісі, на шостому - ялинка, розташована в Кельні.

Сьоме місце в топі найкращих новорічних ялинок зайняла головна ялинка України. Її включили до рейтингу завдяки казковим декораціям, які вразили не тільки українців, а й жителів Європи.

На восьмому місці рейтингу італійська ялинка в Римі. Вона підкорила європейців своєю простотою.

Дев'яте місце зайняла ялинка в Варшаві. Рейтинг кращих європейських ялинок закрила головна ялинка Австрії - це високе живе дерево, прикрашене лише гірляндою.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у головної ялинки України поміняли верхівку  після скандалу - капелюх замінили на зірку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?