Новорічна красуня зняла капелюха. У головної ялинки України поміняли верхівку після скандалу
Категорія
Україна
Дата публікації

Новорічна красуня зняла капелюха. У головної ялинки України поміняли верхівку після скандалу

Новорічна красуня зняла капелюха. У головної ялинки України поміняли верхівку після скандалу
Джерело:  online.ua

Скандал з прикрасою головної новорічної ялинки України в Києві набирає обертів, не дивлячись на те, що оргназіатори новорічних свят в Києві оперативно відреагували на обурення городян, які не оцінили ідею з чарівним капелюхом, і зняли прикрасу з верхівки ялинки навіть на тиждень раніше, ніж оголошувалося раніше. Однак в соцмережах продовжують критикувати красуню. Тепер незадоволені кияни взялися за майбутню зірку, хоч її ще ніхто і в очі не бачив. Запеклі суперечки дійшли до того, що деякі користувачі прийшли до думки про те, що краще вже Новий рік 2021 зустріти зовсім без ялинки, так як догодити всім незадоволеним просто неможливо. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на громадську організацію Folk Ukraine, яка 13 грудня повідомила, що головної ялинки України зняли капелюх.

"Друзі! Новорічно-різдвяні свята ми повинні зустрічати в радості, мирі та сімейному затишку. Тому сьогодні вранці капелюх ми зняли, а на його місці напередодні Святого Миколая засяє чарівна зірка", - повідомити організатори новорічних свят в Києві.

У Folk Ukraine показали фото, як з головної ялинки України на Софійській площі знімають капелюх. І на це миттєво відреагували користувачі соцмережі. Одні з них висловили жаль, що українці не оцінили казкову ідею, яку так ретельно готували організатори. Але хвиля невдоволення через прикрашання ялинки навіть після зняття капелюха не припинилася - тепер критикують майбутню зірку, хоч її ще ніхто не бачив.

"І потім ще скажіть, що до народу не прислухаються! Але мені було казково і креативно, тим більше ближче до свят було задумано все змінити, але ні, нашому народові важко догодити!))) Сподіваюся тепер все підійде!) Всіх з наступаючими святами , трохи добрішими потрібно бути, це все лише декор; Дуже шкода ... це була прекрасна ідея з шапкою .... Чому прислухалися до негативу, а не до позитиву ?; Капелюх був відмінним! Дякую за креатив ", - прокоментували українці рішення організаторів зняти з ялинки капелюх.

Але деяких користувачів мережі і це не влаштувало. Тепер вони обурені розтратою зайвих бюджетних коштів на зміну верхівки ялинки, а деякі пишуть, що і зірка їм не подобається, так як є "пережитком радянських часів".

Як відомо, на Новий рік 2021 головну ялинку України висотою в 31 метр прикрасили більш ніж 1500 іграшками та 10 кілометрами гірлянди. Вона оформлена в тематиці казкового лісу. Серед іграшок - сови, білочки, птиці, кролики, шишки, жолуді і мухомори. Верхівку прикрасили казковим капелюхом, який розкритикували в ПЦУ - його назвали "чаклунським". Цю тему підхопили і кияни. Вони в соцмережах жорстко розкритикували новорічну красуню, через що організатори свят вирішили зняти з ялинки капелюх на день Святого Миколая, де в цей день запалиться зірка.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, як Київ відзначатиме Новий рік 2021 за особливим сценарієм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?