Свято наближається. Як Київ відзначатиме Новий рік 2021 за особливим сценарієм
Категорія
Культура
Дата публікації

Свято наближається. Як Київ відзначатиме Новий рік 2021 за особливим сценарієм

Свято наближається. Як Київ відзначатиме Новий рік 2021 за особливим сценарієм
Джерело:  online.ua

У Києві вже почалася підготовка до зимових свят. Новий рік 2021 і Різдво в цьому році в українській столиці відзначатимуть за особливим сценарієм з урахуванням карантинних обмежень, пов'язаних з пандемією. В цьому році вперше головна ялинка України буде штучною, але, як завжди, незвичайною. Організатори новорічних свят в столиці вже розкрили перші подробиці, які сюрпризи приготували киянам і гостям столиці. Як Київ відзначатиме Новий рік 2021, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Folk Ukraine.

"Прийшов момент вас надихнути - святу бути! Осінні холоди вже цілком і повністю затягнули в свої обійми, а це значить, що зима близько. Цей Новий рік буде дійсно особливим! І ми не про наболілу пандемію, а про справжню казку, яку наша команда готує для вас! Тематика цього Нового року на Софіївській площі - Казковий ліс! А тепер саме довгоочікувана новина про героїню свята - ялинку. Більше 10 км гірлянд, понад 1500 іграшок, а висота цієї красуні 31 м", - розповіли в Folk Ukraine, як Київ зустрічатиме Новий рік 2021.

Цього року киян та гостей столиці будуть за традицією приємно дивувати. Для них організатори свята обіцяють створити на Софійській площі справжній казковий ліс. Головна красуня новорічного свята буде підніматися на величезному пні, всередині якого оформлять безліч цікавих фотозон. Навколо головної ялинки, яка в цьому році буде найвищою за весь час, будуть розташовані ще п'ять тематичних фотозон зі штучними ялинками. Вся площа буде яскраво висвітлюватися вогнями ілюмінації, але від традиційних концертів та фудкортів вирішили відмовитися - святкову атмосферу створять за допомогою фонової музики, а зігріваючі глінтвейни і ароматну випічку продаватимуть тільки на винос.

Зводити головну ялинку України в Києві почнуть в кінці листопада. Вона буде прикрашати столицю до завершення всіх новорічних свят.

Раніше ONLINE.UA ділився ідеями, як цікаво і весело відзначити Хелловін 2020  в умовах пандемії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?