Головне за ніч: відбиття атаки армії РФ поблизу Сіверська та вибухи у Харкові
Категорія
Україна
Дата публікації

Головне за ніч: відбиття атаки армії РФ поблизу Сіверська та вибухи у Харкові

Головне за ніч: відбиття атаки армії РФ поблизу Сіверська та вибухи у Харкові
Джерело:  online.ua

За інформацією Генштабу ЗСУ, українські військові відбили атаку кремлівських окупаційних військ поблизу Сіверська та завдали ворогу значних втрат.

Джерело: Facebook-сторінка Генштабу ЗСУ

ЗСУ відбивають атаки кремлівських окупантів на Донбасі 

На півночі України не має ознак підготовки кремлівських окупантів та військових з Білорусі до наступу.

На Чернігівщині та Сумщині ворог обстрілював позиції ЗСУ в районі населених пунктів Залізний Міст, Шалигине та Есмань.

На Харківщині ворог намагається втримати зайняті позиції. Зафіксовані обстріли з вертольотів, танків, мінометів, ствольної і реактивної артилерії в районах населених пунктів Соснівка, Слатине, Мала Данилівка, Черкаські Тишки, Веселе, Кутузівка, Мосьпанове, Гусарівка, Чепіль і Нова Миколаївка.

Російські окупанти Дистанційно мінували місцевість недалеко від Шестакового і перемоги.

В районі Слов'янська кремлівські окупанти намагаються поліпшити тактичне становище. Армія РФ обстрілювала позиції українських військових поблизу Краснопілля та Богородичного.

ЗСУ відбили ворожий штурм і відкинули окупантів назад в районі населеного пункту Долина. Противник веде штурмові дії поблизу Мазанівки, бої тривають.

В районі Краматорська військові РФ обстріляли цивільну інфраструктуру в районах Сіверська та Григорівки.

ЗСУ авдали ворогу значних втрат під час його спроби наступу в районах населених пунктів Верхньокам'янське, Білогорівка та Григорівка. Окупанти відійшли.

В районі Бахмуту ворог обстрілював позиції українських військових поблизу Берестового, Білогорівки, травневого, шумів та Нью-Йорка. Завдав авіаударів в районі Вуглегірської ТЕС.

а підтримки артилерії вів штурмові дії в районі населеного пункту Новолуганське, успіху не мав, відійшов. Наші воїни зупинили ворожий наступ в районі Спірного і відбили атаку неподалік від Вершини. Завдали окупантам шкоди і відкинули назад. Противник намагається провести перегрупування.

Загарбники наступають в районі Луганського, бойові дії тривають.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках по лінії зіткнення тривають обстріли з мінометів, ствольної та реактивної артилерії. Ворог завдавав авіаційних ударів неподалік Авдіївки.

На Південнобузькому напрямку ворожа артилерія вела обстріли в районах населених пунктів Трудолюбівка, Княжівка, Миколаївка, Тополине, Кобзарці, Благодатне, Шевченкове, Лупареве. Російські окупанти продовжують завдавати ракетних ударів по об'єктах в Миколаївській області.

Спробу наступу загарбників у напрямку Лозового українські воїни жорстоко придушили. Ворог продовжує заходи по заповненню втрат.

Фото - facebook.com/synegubov.official

У Харкові вночі пролунала серія вибухів. Очевидці повідомляють, що після вибухів почалася пожежа в одному з районів міста.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?