На військовій базі у Мелітополі знищили близько 200 російських військових
Категорія
Україна
Дата публікації

На військовій базі у Мелітополі знищили близько 200 російських військових

На військовій базі у Мелітополі знищили близько 200 російських військових
Джерело:  online.ua

Міський голова Мелітополя Іван Федоров повідомив, що внаслідок удару ЗСУ по одній з військових баз російських військ в місті було знищено близько 200 військових, поранено 300.

Джерело: мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі національного телемарафону

Наслідки удару ЗСУ по Мелітополю

ЗСУ атакували одну з російських військових баз у Мелітополі: казарми, склади з боєприпасами і паливом. Знищено більш ніж 200 рашистів, понад 300 – поранено. Це не за офіційною інформацією, але за більш ніж достовірною. Повністю був перекритий рашистський госпіталь, який вони розгорнули на частині наших медичних установ. Тож значні втрати понесли рашисти під час ліквілації цієї військової бази, -сказав Федоров.

Він зазначив, що після цього колаборанти в Мелітополі бояться виходити на роботу. Якась частина їх уже покинула місто, якась ще хоче це зробити.

Загарбники також перевозять вцілілу техніку на інші військові бази та ховають її у лісосмугах. У Мелітополі, за інформацією Федорова, перебуває близько 1000 російських військових.

Федоров розповів, що у Мелітополі змушені залишатись близько 50% мешканців – це 70 тисяч людей. Останніми тижнями з Мелітополя виїжджають батьки з дітьми, які хочуть вступити до українських вишів. Після ударів ЗСУ розпочалась чергова хвиля масового виїзду.

Загарбники проводять фільтрацію, викрадають людей, шукають партизанів.

Нагадаємо, що у ніч на 3 липня в Мелітополі було чутно постріли. Збройні сили України вивели з ладу одну з чотирьох військових баз росіян. Завдали понад 30 ударів виключно по ворожій військовій базі.

Мелітополь захоплений російськими військовими з кінця лютого.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?