Головні новини 23 липня: пропозиція РФ щодо транзиту газу й нова угода України та МВФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Головні новини 23 липня: пропозиція РФ щодо транзиту газу й нова угода України та МВФ

Головні новини 23 липня: пропозиція РФ щодо транзиту газу й нова угода України та МВФ
Джерело:  online.ua

23 липня в Кремлі озвучили пропозицію щодо транзиту газу через Україну, політолог попередив про геополітичний удар по Україні, а НБУ анонсував нову угоду з МВФ — головні новини дня.

Джерело:  ONLINE.UA

1. Команда Байдена оголосила фінальне рішення щодо Північного потоку-2

Джо Байден (фото — flickr.com)

Команда американського лідера Джо Байдена готова застосовувати всі інструменти, в тому числі санкції, аби гарантувати, що очільник Кремля Володимир Путін не буде використовувати "Північний потік-2" як зброю.

2. Кремль обіцяє транзит газу через Україну за однієї умови

Володимир Путін (фото — kremlin.ru)

Команда російського президента Володимира Путіна почала стверджувати, що транзит газу через Україну після 2024 року безпосередньо буде залежати саме від європейського попиту.

3. Україна озвучила новий план боротьби з Північним потоком-2

Юрій Вітренко (фото — facebook.com/yuriy.vitrenko)

Очільник правління "Нафтогаз України" Юрій Вітренко офіційно повідомиа, що Київ наполягатиме на введенні санкцій проти оператора "Північного потоку-2".

4. Політолог попередив про новий геополітичний удар по Україні

Ангела Меркель (фото — flickr.com)

Український політолог та публіцист Віктор Таран звертає увагу українців та міжнародної спільноти на те, що нещодавно ми отримали черговий геополітичний удар по Україні.

5. НБУ анонсував нову угоду з МВФ щодо запозичень

Кирило Шевченко (фото — відкриті джерела)

В Національному банку оголосили можливість для України отримати спеціальні права запозичення на суму майже в 3 мільярди доларів від Міжнародного валютного фонду.

6. США несподівано здійснили авіаудари в Афганістані

Фото — flickr.com

Представник Міністерства оборони США Джон Кірбі офіційно повідомив, що Сполучені Штати здійснили авіаудари, таким чином підтримавши намір афганської армії відбити наступ талібів.

7. У МОЗ попередили про неминуче посилення карантину в Україні

Фото — pxhere.com


На рівні Міністерства охорони здоров’я виступили з попередженням щодо небезпечних ризиків від третьої хвилі коронавірусу в Україні, яку вже очікують восени.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?