Головний колір Нового року 2020: у чому зустрічати рік Білого Металевого Щура
Категорія
Культура
Дата публікації

Головний колір Нового року 2020: у чому зустрічати рік Білого Металевого Щура

Головний колір Нового року 2020: у чому зустрічати рік Білого Металевого Щура
Джерело:  online.ua

Наступаючий 2020 рік Білого Металевого Щура обіцяє бути особливим у всьому, тому до зустрічі Нового року потрібно підійти усвідомлено. У чому зустрічати рік Щура, щоб завоювати його прихильність і залучити удачу та фінансове благополуччя? ONLINE.UA називає головний колір 2020 року і ділиться порадами дизайнерів щодо вибору правильного новорічного вбрання для святкової ночі.

Колір 2020 року: правильний наряд для новорічної ночі

Самий трендовий колір наступаючого року - жовтий. Але не банальний колір яєчного жовтка, а харизматичний, наприклад, пряна гірчиця. Якщо вам йдуть жовті відтінки, то сміливо вибирайте новорічне плаття в таких тонах, а якщо на ньому будуть ще й золоті вставки, то Щур точно залишиться в захваті.

На другому місці переваг Щура - попелясто-сірі відтінки. Для зустрічі Нового року 2020 відмінно підійдуть наряди з металізованої тканини або світло-сірі сукні, топи, спідниці, декоровані люрексом, паєтками або блискучими кристалами.

Хочете домогтися в 2020 році зростання доходів? Вибирайте для зустрічі Нового року 2020 білий наряд з золотистим декором - він буде відмінною альтернативою жовтому кольору і припаде до душі Господарю року, не дарма ж він Білий. Розбавити білий у вбранні можна сміливо синіми, блакитними і зеленими відтінками - вони підкреслять чистоту базового кольору. Замінити білий, до речі, можна постільними відтінками - кремовий, пастельно-рожевий, відтінок шампанського. Наряди в таких тонах виглядають стримано і елегантно, що точно припаде до душі Щуру.

І головне, ніяких хижих принтів - Господарю року вони точно не сподобаються. Краще прибережіть леопардове міні або лосини для іншого свята, де вони будуть більш доречними.

У чому зустріти Новий рік 2020: модні тенденції

Астрологи запевняють, що тих, хто сподобається Щуру в новорічну ніч, весь рік буде супроводжувати фінансова удача. Тому не варто економити на вбранні, щоб порадувати символ 2020 року. Так в чому ж зустріти Новий рік 2020, щоб прожити рік без складнощів, але при цьому відповідати модним тенденціям?

Основні рекомендації по вибору новорічного вбрання:

  • щоб рік був щедрим і пишним, вибирайте сукні з пишним подолом;

  • для залучення фінансової удачі відмінним варіантом стануть маленькі сукні із золотим декором;

  • цікаві комбінезони посприяють підкоренню кар'єрних вершин;

  • новорічне плаття жовтого кольору або біла блуза з рукавами-ліхтариками - для особистого щастя в новому році.

Новорічне плаття

У 2020 році в моді будуть сукні на одне плече. Втім, такого асиметричного крою можуть бути і комбінезони. Це дуже виграшний варіант для зустрічі Нового року 2020, в якому будут в трендам більш спокійні відтінки. Незвичайний крій навіть світле і однотонне плаття зробить безумовно нарядним.

Високо оцінить Щур пишну сукню на Новий рік. Не важливо, виберете ви сарафан в грецькому стилі або А-силует - в будь-якому крої вони виглядають розкішно і підкреслюють ваш достаток. А як то кажуть, гроші до грошей, що, до речі, і є головним принципом Щура.

Топи і спідниці

Не обов'язково на Новий рік 2020 купувати плаття, яке ви потім більше не надягнете. Можна зімітувати його за допомогою спідниці і топа, тим паче, що сьогодні в тренді плісировки, які підійдуть як для прихильниць спортивного стилю, так і класики. Підберіть спідницю середньої довжини, до неї топ на тонких бретельках - вони створять вільний образ, який дуже сподобається волелюбному Щуру.

Біла блуза з рукавами-ліхтариками

Деяким така пропозиція здасться нудною. А даремно! Фасон в ній може бути дуже цікавим - простора, приталена, об'ємний рукав з безліччю воланів або імітація корсета з накладними рукавами. Придивіться до дизайнерських пропозицій - на Новий рік 2020 вони подали кілька крутих ідей витончених і сексуальних образів на свято. Прихильницям класичного стилю в одязі скомбінувати таку блузу відмінно вийде зі спідницею або однотонними брюками. Сміливі стиляги в якості низу можуть використовувати шкіряні або блискучі шорти. Образ вийде - пожежа!

Комбінезон

Тому, хто розраховує на зліт кар'єрними сходами, для зустрічі Нового року 2020 краще підібрати оригінальний комбінезон. Щур зрозуміє, що перед ним ділова жінка, налаштована на успіх. Яскраво-жовтий шифоновий комбінезон з широкими штанинами або прінтована модель з вирізом на спині - в такому вбранні ви точно станете королевою новорічної ночі. Тим більше комбінезони вже кілька років лідирують в світових модних трендах і не збираються залишати завойований п'єдестал найближчим часом.

Раніше ONLINE.UA робив добірку найкращих і прикольних привітаннь з Новим роком 2020 у віршах - в ній ви знайдете привітання з побажаннями для колег, батьків, коханих людей і друзів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?