Головний митник України одружився експрес-шлюбом
Категорія
Україна
Дата публікації

Головний митник України одружився експрес-шлюбом

Головний митник України одружився експрес-шлюбом
Джерело:  online.ua

Нещодавно призначений голова Державної митної служби Максим Нефьодов нашвидкуруч одружився зі своєю дівчиною Яною Калмиковою. Про це сам Нефьодов розповів у Facebook, передає ONLINE.UA.

Як повідомив 35-річний чиновник, він та його громадянська дружина вирішили узаконити стосунки за допомогою послуги експрес-шлюбу від Міністерства Юстиції.

«Протестували з Яною послугу Міністерство Юстиції шлюб за добу. Нормально вийшло, найскладніше, звісно, вмовити наречену. Обручку собі купив за годину до церемонії. Сергій Петухов урочисто все провів як в.о. міністра, відчувається досвід!» – написав Максим Нефьодов.

Новоспечена дружина головного митника країни Яна Калмикова – львів'янка і теж економіст за освітою.

Відомо, що послуга «Шлюб за добу» була започаткована у серпні 2016 року. Вона передбачає суттєве зменшення часу на очікування реєстрації шлюбу. Цей проект є пілотним і поки що діє не в усіх містах України – як правило, в обласних центрах та у близько двадцяти районних центрах.

Максим Нефьодов, який зараз обіймає посаду голови ДМС, раніше був першим заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України. Він відомий тим, що сприяв впровадженню системи державних закупівель ProZorro.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?