Стало відомо, хто очолить українську митницю
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, хто очолить українську митницю

Стало відомо, хто очолить українську митницю
Джерело:  online.ua

Новим керівником Державної митної служби України став заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Максим Нефьодов. Його кандидатура була визнана найкращою з-поміж усіх претендентів на цю посаду. Як повідомляє ONLINE.UA, призначення Нефьодова стало можливим завдяки тому, що два три тому Апеляційний суд зняв заборону на призначення нового голови ДМС.

Вчора, 25 червня, відбувся фінальний етап конкурсу на посаду голови нової Державної митної служби. Комісія прийняла рішення рекомендувати Уряду для призначення на посаду керівника ДМС Максима Нефьодова.

Тривалий час проведення конкурсу було заблоковане завдяки тому, що 17 квітня відповідне рішення про заборону було ухвалене Окружним адміністративним судом м. Києва.

На думку експертів, призначення Нефьодова на посаду керівника ДМС є найкращим варіантом, оскільки він є одним з найбільш компетентним урядовців в галузі макроекономіки. Призначення Нефьодова очікувалось ще навесні, але тоді воно було заблоковано рішенням Окружного адмінсуду.

Цікаво, що майже єдиним, хто категорично виступив проти результатів конкурсу на посаду глави ДМС, став відомий блогер та журналіст телеканалу «1+1», кандидат в депутати Олександр Дубинський. На його переконання, «це зашкварний зашквар», оскільки Нефьодов «на боці транснаціональних корпорацій». Однак інші представники медіа займають протилежну позицію. Вони вважать, що призначення Нефьодова – найкраща новина за останні кілька тижнів.

Нагадаємо, що вчора у Мінфіні розповіли про перспективи України з МВФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?