Головний помічник Зеленського зібрався у відставку - що відбувається
Категорія
Політика
Дата публікації

Головний помічник Зеленського зібрався у відставку - що відбувається

Головний помічник Зеленського зібрався у відставку - що відбувається
Джерело:  online.ua

Очільник Офісу президента Андрій Богдан зареєстрував заяву про відставку. Про це повідомляють анонімні джерела "Української правди" з оточення Богдана та в Кабінеті міністрів, передає ONLINE.UA.

5 джерел видання стверджують, що Богдан мав розмову про свою відставку з президентом Володимиром Зеленським у понеділок 10 лютого. Очільник ОПУ також обговорював відставку зі своїми заступниками. Про причини наміру Богдана піти з Офісу президента джерела не повідомляють.

"Українська правда" звернулася по коментар майже до всіх заступників керівника ОПУ, помічників президента Сергія Шефіра й Андрія Єрмака, та до самого Богдана, але досі не отримала відповіді.

Варто звернути увагу на те, що ще 1 серпня 2019 року Андрій Богдан написав заяву: "Прошу звільнити мене з займаної посади за власним бажанням з моменту бажання". Згодом Зеленський пояснив, що таку саму заяву на звільнення написали "всі у його команді".

Нещодавно також стало відомо, що офіс Володимира Зеленського активно обговорює нові зміни в уряді і проводить співбесіди з кандидатами на міністерські крісла без глави ОПУ Андрія Богдана. Натомість у цьому допомагає радник українського лідера Андрій Єрмак.

Як повідомляв ONLINE.UA, про свої стосунки з Богданом  нещодавно розповіла його дівчина Анастасія Слічна. За її словами, вона зустріла чинного голову ОПУ ще до того, як той вирішив зв’язати своє життя з політикою. Пара разом відвідує різноманітні культурні та розважальні заходи та заклади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?