Головний угорський пропагандист порівняв Україну з Третім Рейхом
Категорія
Світ
Дата публікації

Головний угорський пропагандист порівняв Україну з Третім Рейхом

Головний угорський пропагандист порівняв Україну з Третім Рейхом
Джерело:  online.ua

Поплічник угорського прем’єра Віктора Орбана та головний пропагандист урядової машини Жолт Баєр почав просувати у ЗМІ тезу про те, що Україна є аналогом нацистської Німеччини.

Джерело: "Модяр Немзет"

Пропагандист Орбана прирівняв Україну до нацистської Німеччини

Що важливо розуміти, відеоблоги Баєра зазвичай транслюються в ефірі проурядових телеканалів.

Угорський пропагандиств відштовхнувся від закликів, що лунають в Україні, про перегляд ролі російської літератури в українському освітньому та культурному просторі.

Він почав цинічно запевняти угорців, що це – аналог дій нацистів щодо єврейської нації.

Це вже було в нацистській Німеччині. Так уже говорив Геббельс... Великі багаття палали тоді на вулицях нацистської Німеччини, в них кидаючи твори, шкідливі для німецького мислення та німецького народу, особливо і, звичайно, твори єврейських авторів. А Генріх Гейне попереджав, що ті, хто починає спалювати книги, закінчують спаленням людей, - виступив із заявою Жолт Баєр, наголосивши, що впевнений у коректності цих оцінок і зараз.

Фото - скриншот ролика Баєра

Ба більше, поплічник Віктора Орбана додав, що сумнівається в існуванні української культури та української нації як такої, проілюструвавши свої слова зображенням з російськими підписами про те, що території України нібито не є українськими, а нібито відібраними або отриманими у Росії та Польщі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?