Головний військовий прокурор України терміново збирає силовиків
Категорія
Україна
Дата публікації

Головний військовий прокурор України терміново збирає силовиків

Головний військовий прокурор України терміново збирає силовиків
Джерело:  online.ua

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що має намір терміново провести нараду з керівництвом МЗС, Генштабу ЗСУ та ГУР, Служби зовнішньої розвідки та СБУ щодо провокативного відео про уявне захоплення Румунією території Буковини у 2022 році. Про це він повідомив в Facebook, передає ONLINE.UA.

"Буквально завтра особисто внесу до Єдиного реєстру досудових розслідувань дані про підготовку (зрозумілими але процесуально не встановленими особами) до вчинення особливо тяжких злочинів, що посягають на територіальну цілісність української держави", - зазначив Матіос.

Окрім того, він додав, що 4 червня проведе нараду з керівництвом МЗС, Генерального штабу та ГУР МОУ, Служби зовнішньої розвідки, а також виконуючим обов`язки голови СБУ.

"Всі отримають законні доручення у межах кримінального провадження", - додав прокурор.

Варто зазначити, що допис Матіоса став реакцією на публікацію сайту "Інформаційний спротив" про те, що днями на відеохостинг YouTube було залито аматорське  відео  про окупацію Румунією у 2022 році Чернівецької і частини Одеської областей України.

Як повідомляв ONLINE.UА,  у Путіна з’явився новий план на окупований Крим. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?