Гончарук назвав перше рішення нового Кабміну
Категорія
Політика
Дата публікації

Гончарук назвав перше рішення нового Кабміну

Гончарук назвав перше рішення нового Кабміну
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук повідомив, що новий уряд насамперед ліквідує економічний підрозділ Нацполіції, щоб припинити втручання силовиків у справи бізнесу. Про це він заявив в ході засідання Кабміну в понеділок, передає ONLINE.UA.

"Ми сьогодні отримали від МВС проект, відповідно до якого ліквідується економічний підрозділ в Національній поліції, тобто, поліція не повинна втручатися в діяльність бізнесу", - пояснив він.

Гончарук заявив, що очікує 5%-го зростання економіки країни уже в 2020 році.

"За наступні п'ять років ми повинні попрацювати так, щоб економіка зросла щонайменше на 40%. Для цього ми в наступному році маємо зрости на 5% і в усі наступні - бодай по 7% на рік", - сказав Гончарук.

Трохи згодом, він наголосив, що засідання уряду більше не будуть транслюватися, і попросив операторів залишити приміщення.

Як повідомляв ONLINE.UA, політолог та заступник голови Українського інституту аналізу і менеджменту політики Владислав Дзівідзінський вважає, що новий очільник Кабміну Олексій Гончарук є креатурою президента Зеленського. За словами експерта, головне, наскільки він є хорошим виконавцем, і яку концепцію втілюватиме.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?