Гончарук несподівано написав заяву про відставку
Категорія
Політика
Дата публікації

Гончарук несподівано написав заяву про відставку

Гончарук несподівано написав заяву про відставку
Джерело:  online.ua

Очільник Кабміну Олексій Гончарук написав заяву про відставку. Про це він розповів на своїй сторінці у Facebook та аргументував своє рішення, передає ONLINE.UA.

"В останні дні всі ви стали свідками подій, що розгортаються навколо злитих в мережу файлів, змонтованих з фрагментів записів нарад в Уряді. Їх зміст штучно створює уявлення, ніби я і моя команда – не поважаємо Президента, який є нашим політичним лідером. Багатьом групам впливу, які прагнуть отримати доступ до фінансових потоків вигідно, щоб так виглядало. Але це не правда", - наголосив глава уряду.

За словами політика, він прийшов на посаду — виконувати програму Президента.

"Він є для мене взірцем відвертості та порядності. Проте, щоб забрати будь-які сумніви нашої поваги та довіри до Президента, я написав заяву про відставку та передав її Президенту з правом внесення в Парламент. Він – людина, якій українці висловили безпрецедентну довіру. І він має повне право оцінювати єфективність кожного члена своєї команди, що змінює країну. Дякую", - написав Олексій Гончарук.

Що цікаво, 16 січня перший заступник голови парламентської фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко виступив з важливою заявою. Він наголосив, що для відставки очільника Кабміну Олексія Гончарука немає підстав.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, депутати із фракції "Слуга народу" терміново звернулися до СБУ  після оприлюднення в інтернеті сканадльного аудіозапису нібито розмови, одним із головних учасників якої є глава уряду Олексій Гончарук. Представниця Кабінету міністрів в парламенті Олена Шуляк поскаржилася на те, що наразі немає ніякої інформації про цілісність та достовірність плівок — СБУ має з цим розібратися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?