Гончарук несподівано змінив формат засідань Кабміну
Категорія
Політика
Дата публікації

Гончарук несподівано змінив формат засідань Кабміну

Гончарук несподівано змінив формат засідань Кабміну
Джерело:  24 канал

Український уряд не буде вести трансляцій засідань. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За словами нового прем'єр-міністра Олексія Гончарука, представники Кабінету міністрів будуть робити брифінг для інформування ЗМІ, та, відповідно, суспільства. На цих підсумкових заходах журналісти й будуть дізнаватися про прийняті рішення та отримають відповіді на запитання.

"Засідання уряду не повинні перетворюватися на шоу. Тому ми змінимо формат проведення засідань уряду. Ми спілкуватимемося з пресою за результатами засідання", - підкреслив Гончарук.

Слід нагадати, перше засідання оновленого уряду відбудеться у понеділок, 2 вересня. Склад Кабміну та його очільника затвердили на посадах під час першого засідання Верховної Ради 9-го скликання у четвер, 29 серпня.деякі з міністрів зберегли посади з часів Петра Порошенка.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський звернувся до уряду із завданням про законодавство для легалізації грального бізнесу та видобутку бурштину. Відповідні ініціативи вже до 1 жовтня необхідно внести у парламент, щоб той схвалив їх до грудня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?