Зеленський дав важливе завдання Кабміну та Раді
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський дав важливе завдання Кабміну та Раді

Зеленський дав важливе завдання Кабміну та Раді
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський доручив розробити проекти закону про легалізацію грального бізнесу та видобуток бурштину і прийняти відповідні закони до грудня 2019 року. З даною заявою він виступив в ході зустрічі з керівництвом Кабміну, Ради та правоохоронних органів, передає ONLINE.UA.

 "Підготувати та внести до парламенту законопроекти про легалізацію грального бізнесу, про легалізацію видобутку бурштину. Термін – до 1 жовтня 2019 року. Відповідальні – прем’єр-міністр Олексій Гончарук, міністерка фінансів Оксана Маркарова. Прийняти закони про легалізацію грального бізнесу, про легалізацію видобутку бурштину. Термін – до 1 грудня 2019 року. Відповідальні – Дмитро Разумков (спікер ВР), Давид Арахамія (голова фракції "Слуга народу")", - заявив Зеленський.

Варто зазначити, що про намір відновити роботу казино в Україні Заленський заявив ще на початку серпня 2019 року. Гральний бізнес в Україні заборонений ще з 2009 року. Однак гральні заклади продовжують працювати по всій території країни підпільно. Зрозуміло, що такий тіньовий бізнес не сплачує жодних коштів у бюджет.

Нагадаємо, 15 травня 2009 року Верховна Рада ухвалила закон про заборону грального бізнесу на території населених пунктів України.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр енергетики та захисту навколишнього середовища Олексій Оржель заявив, що в України з’явиться нова енергетична стратегія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?