Гончарук потішив гарними новинами молодь - подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Гончарук потішив гарними новинами молодь - подробиці

Гончарук потішив гарними новинами молодь - подробиці
Джерело:  online.ua

Український прем'єр-міністр Олексій Гончарук анонсував перехід на учнівські та студентські квитки в електронний формат. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Telegram-канал очільника уряду.

За його словами, невеличке реформування планується на 2020 чи 2021 рік.

"Скористатися ними буде можна буде через мобільний додаток “ДіЯ”, який уже працює з понеділка в бета-версії. Е-документи будуть підтвердженням статусу студента/учня та його прав на пільги", - пояснив Гончарук.

Втім, документи у паперовій формі також залишаться чинними.

Слід нагадати, тотальна цифровізація - це одне з направлень роботи нового уряду, який оновлено наприкінці серпня. Для цього було створено спеціальне міністерство, присвячене проблемам діджиталізації.

На черзі у Кабміні - перехід на електронний формат лікарняних листів, електронний перепис українців.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр Дмитро Дубілет нещодавно заявив, що в уряді триває робота над затвердженням альтернативного формату спілкування між громадянами та державою. Йдеться про можливість зв'язку українців з органами за допомогою месенджерів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?