Гончарук повідомив українцям приємну новину
Категорія
Україна
Дата публікації

Гончарук повідомив українцям приємну новину

Гончарук повідомив українцям приємну новину
Джерело:  online.ua

Глава Кабінету міністрів Олексій Гончарук запевняє українців, що уряд не планує зменшення розміру субсидій у цьому році. Про це він розповів у своєму відеоблозі, передає ONLINE.UA.

 "Субсидії зменшені цього року точно не будуть. І цей опалювальний сезон, всі ті, хто їх оформили, пройдуть на тих умовах, на яких вони вже оформили. І принцип оформлення субсидій також не змінюється і в наступному році", - сказав він.

Окрім того, чиновник зазначив, що уряд має намір досягнути показника, при якому сім’я не витрачатиме більше 15% сукупного доходу на комунальні послуги.

 Як відомо, Кабінет міністрів на засіданні 20 жовтня схвалив зміни до постанови, які спрощують призначення житлових субсидій дитячим будинкам сімейного типу, військовослужбовцям та громадянам старшим 60 років.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в жовтні 2019 року в Україні пройде чергова індексація доходів громадян. Очікується підвищення окремих категорій виплат на суму близько 250 гривень. Збільшення торкнеться зарплат державних працівників, пенсій, допомоги по безробіттю і виплат при виробничих травмах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?