Гончарук пояснив, чому Кабмін звільнив Кличка
Категорія
Політика
Дата публікації

Гончарук пояснив, чому Кабмін звільнив Кличка

Гончарук пояснив, чому Кабмін звільнив Кличка
Джерело:  online.ua

Очільник Кабміну Олексій Гончарук заявив, що Кабінет міністрів погодив звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської державної адміністрації, через його зв’язки з Вадимом Столаром, якого пов’язують із забудовними схемами в столиці, передає ONLINE.UA.

"Особисто я дуже поважаю пана Кличка, він великий чемпіон і людина, яка зробила дуже багато для країни, але я б із задоволенням звільнив не його, а пана Столара, наприклад, але формальної посади у цієї людини немає і тому це зробити було неможливо. Незважаючи на те, що це рішення команди і остаточне рішення буде приймати президент, але в мене немає жодних сумнівів, що в Києві не припинилися корупційна практика і в Києві досі існують групи впливу, які насправді надто сильно впливають на діяльність адміністрації", - сказав Гончарук.

За словами очільника Кабміна, якщо підсилити пана Кличка сильним головою адміністрації, менеджером, який був би здатний опиратися оцим всім групам впливу, то це "дуже гарно відіб’ється на інтересах пересічних киян".

Як повідомляє ONLINE.UA, раніше голова Офісу президента Андрій Богдан вніс подання у Кабмін з вимогою звільнити Кличка з посади голови КМДА. Однак керівник уряду Володимир Гройсман  відмовився ставити це питання  на засідання Кабінету міністрів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?