Звільнення Кличка: в Кабміні зробили важливу заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Звільнення Кличка: в Кабміні зробили важливу заяву

Звільнення Кличка: в Кабміні зробили важливу заяву
Джерело:  online.ua

Кабінет міністрів не буде розглядати питання погодження звільнення мера Києва Віталія Кличка з посади голови Київської міської адміністрації. Про це повідомив прес-секретар голови Кабміну Василь Рябчук, передає ONLINE.UA.

 "Колеги-журналісти, відповідаю всім одразу. Питання погодження звільнення Віталія Кличка було обговорено з урядовцями. Прийнято рішення, що чинним складом Уряду розглядатись воно не буде", - написав він.

Як відомо, 24 липня президент Володимир Зеленський звернувся до Кабінету міністрів з проханням звільнити Віталія Кличка з посади голови Київської міської адміністрації. 26 липня прем'єр Володимир Гройсман заявив, що уряд розгляне питання про погодження звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації на найближчому засіданні. 30 липня Керівник Офісу президента Андрій Богдан нагадав Кабінету міністрів про бажання президента Володимира Зеленського звільнити Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації.

Як повідомляв ONLINE.UA, представник президента в Кабінеті міністрів Андрій Герус розповів, що  новий уряд розпочне свою роботу  після парламентських виборів, коли його буде сформовано новим складом депутатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?