У Зеленського розповіли, що буде з міністрами після відставки Гройсмана
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського розповіли, що буде з міністрами після відставки Гройсмана

У Зеленського розповіли, що буде з міністрами після відставки Гройсмана
Джерело:  online.ua

Представник президента в Кабінеті міністрів Андрій Герус розповів, що новий уряд розпочне свою роботу після парламентських виборів, коли його буде сформовано новим складом депутатів. Про це Герус заявив сьогодні під час короткого брифінгу, інформує ONLINE.UA з посиланням на « 112 Україна ».

«На мою думку, новий уряд буде сформовано після виборів, коли будуть парламент і нова коаліція. Це не моя думка, це так законодавство говорить, і іншого шляху немає. Я не думаю, що зараз раптом виникне якась така ситуація, коли замість одного уряду буде інше», – заявив Андрій Герус.

Таким чином, діючі міністри уряду Володимира Гройсмана залишаться виконувати обов’язки на своїх посадах ще, як мінімум, три місяці. Виключенням є міністри оборони та закордонних справ, подання кандидатур яких відноситься до компетенції президента. Очевидно, якщо робота Верховної Ради до позачергових парламентських виборів буде продовжена, ці міністри будуть призначені найближчими днями.

Нагадаємо, що під час своєї інавгураційної промови новий президент Володимир Зеленський закликав уряд «взяти аркуші паперу та ручки і звільнити крісла». Згодом про свою відставку з посади прем’єр-міністра заявив Володимир Гройсман, пояснивши причини такого рішення в ефірі телеканалу ICTV.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?