Гончарук пояснив, коли шахтарі нарешті отримають зарплати
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гончарук пояснив, коли шахтарі нарешті отримають зарплати

Гончарук пояснив, коли шахтарі нарешті отримають зарплати
Джерело:  24 канал

Очільник Кабінету міністрів Олексій Гончарук стверджує, що чинний уряд розрахується з шахтарями, які протягом місяців не отримували зарплати. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За його словами, вже цієї суботи 12 вересня, посадовці внесуть зміни у державний бюджет стосовно гірняцьких зарплат.

"Це питання, що не може тривати вічно. У нас є збиткові шахти. Але там є люди, які очікують на зарплати. І їхні сім'ї", - підкреслив Гончарук.

Прем'єр-міністр додав, Україна не може собі дозволити дотувати протягом багатьох років шахти, які лише завдають збиток. Вирішення цього питання відбудеться в уряді поступовим чином.

Як повідомляв ONLINE.UA, Кабінет міністрів планує збільшити витрати на оборонну галузь. Йдеться про розширення фінансування відповідних ініціатив у 2020 році. Таким чином Олексій Гончарук відповів на чутки щодо можливого скорочення соціального забезпечення представників фаху.

Уряд наразі розглядає можливість доведення абсолютного значення оборонних витрат до показника у 136,6 мільярда гривень вже наступного року. Відповідний коефіцієнт у фонді бюджету становитиме 5,4%.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?