Гончарук розповів, чого чекати українцям у 2020 році
Категорія
Політика
Дата публікації

Гончарук розповів, чого чекати українцям у 2020 році

Гончарук розповів, чого чекати українцям у 2020 році
Джерело:  interfax.com.ua

Кабінет міністрів України сконцентрується на діджиталізації держави протягом 2020 року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

За словами нового прем'єр-міністра Олексія Гончарука, 2020 - рік тотальної цифровізації. Для цього буде підготовлений спеціальний план.

"У 2020 році ми цифровізуємо усе, що не встигнемо у цьому... Це означає, що після 2020 року Україна повинна повністю бити у цифрі, у смартфоні", - підкреслив Гончарук.

Керівник Кабміну пояснив, що в умовах виконаної цифровізації реальним стане стратегія про зростання ВВП України у 40% протягом п'яти років.

Наразі відомо про плани написання програми діяльності уряду за допомогою "комп'ютерної програми". Остання буде створена із залученням IT-інструмента та стане першою у своєму роді.

Нагадаємо, так звана держава у смартфоні стала одним з гасел передвиборчої програми Володимира Зеленського та його партії "Слуга Народу". Ідея полягає у переведенні багатьох послуг та взаємодії між державою та громадянином у цифровий формат.

Як повідомляв ONLINE.UA, Гончарук раніше виступив із заявою про реальність доведення зростання економіки до 40% ВВП за п'ятирічку. Прем'єр пояснив, що в уряді вже мають відповідну команду у складі Міністерства економічного розвитку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?