Гончарук розповів, що Україна може отримати завдяки легалізації грального бізнесу
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гончарук розповів, що Україна може отримати завдяки легалізації грального бізнесу

Гончарук розповів, що Україна може отримати завдяки легалізації грального бізнесу
Джерело:  rbc.ua

Україна може отримати від легалізації азартних ігор близько 2 або 2,5 мільярда гривень. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".

За словами прем'єр-міністра Олексія Гончарука, сума прибутку держави знаходиться у залежності від законопроєкту, який повинна прийняти Верховна Рада.

"Якщо ми говоримо про дохідну частину бюджету, то ми розраховуємо, що близько 2-2,5 мільярдів гривень ми за рахунок легалізації грального бізнесу в бюджет отримаємо. Але, звичайно, треба рахувати, потрібно зрозуміти, який зрештою закон буде ухвалений. Якщо говорити про категорії зростання ВВП - такий ефект буде, але він буде не мінімальний, але до відсотка точно", - пояснив посадовець.

Він стверджує, що наразі триває дискусія з питання легалізації. Вона стосується першочергово точних цифр.

Гончарук відзначив, уряд позитивно оцінив наслідки прийняття документу для державного бюджету. Оголошення більш точних розрахунків можливо після створення фінальної версії законопроєкту.

Як повідомляв ONLINE.UA, Гончарук виступив із невтішною заявою щодо боргів України. Прем'єр вважає, що віддавати у найближче майбутнє доведеться буквально кожну третю гривню з державного бюджету. Паралельно з цим країні потрібно вкрай швидко зростати в економічному контексті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?