Гончарук заспокоїв українців щодо зради з місією МВФ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гончарук заспокоїв українців щодо зради з місією МВФ

Гончарук заспокоїв українців щодо зради з місією МВФ
Джерело:  online.ua

Уряд України контактує з керівництвом Міжнародного валютного фонду для формування нової програми підтримки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

За словами очільника Кабміну, йдеться про 3-річну програму.

"Заспокою одразу паніку, яка вчора розлетілась в українських ЗМІ - переговори з міжнародними партнерами в активній фазі. Ми розпочали обговорення нової 3-річної програми підтримки в рамках механізму розширеного фінансування", - пояснив Гончарук.

Прем'єр додав, протягом двох тижнів місія МВФ та Київ вели важкі та насичені консультації стосовно нової угоди.

Він нагадав, у тому числі, про позитивну оцінку ситуації в Україні з боку голови делегації фонду Рона ван Родена.

Нагадаємо, місія МВФ офіційно завершила свою діяльність в Україні у четвер, 26 вересня. За її результатами не були підписані жодні документи.

Як повідомив ONLINE.UA, керівник місії ван Роден проінформував, що для подальшого зростання України в економічному контексті повинні певні умови. Перша з них - макроекономічна стабільність. Києву потрібно жорстко боротися з корупцією та ефективно вести реформи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?