Гончарук зробив приголомшливу заяву про економіку України
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гончарук зробив приголомшливу заяву про економіку України

Гончарук зробив приголомшливу заяву про економіку України
Джерело:  24 канал

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук анонсував початок стрімкого економічного зростання держави з 2021 року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За його словами, у 2020 році для цього необхідно створити систему ефективних і точних баз даних, які допоможуть у підготовці до економічного "стрибка". Це допоможе топ-посадовцям краще орієнтуватися у ситуації.

"Ми очікуємо, що цей рік буде роком інвентаризації та кадрового оновлення, а наступний – роком підготовки для економічного стрибка", - підкреслив Гончарук.

Він пояснив, у разі зростання почнуть з'являтися робочі місця, покращиться ситуація на виробництві, а корупція, рейдерство, контрабанда повинні бути забутими у системному порядку.

"Ми зараз як держава оперуємо жахливо неточними даними. Іноді приймаємо рішення наосліп", - додав прем'єр.

Як повідомляв ONLINE.UA, Олексій Гончарук анонсував підвищення зарплатні вчителів, але воно не буте таким великим, як вони хотіли спочатку. Очільник чинного уряду зазначив, що Україна потребує більших показників зростання. Це означатиме наявність більшого обсягу ресурсів, після чого можливе більш суттєве підвищення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?