Зарплати підвищать: Гончарук виступив з важливою заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

Зарплати підвищать: Гончарук виступив з важливою заявою

Зарплати підвищать: Гончарук виступив з важливою заявою
Джерело:  online.ua

Очільник Кабміну Олексій Гончарук повідомив, що значного підвищення заробітних плат вчителям не буде, оскільки для цього потрібно більше економічного зростання. З такою заявою він виступив в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Ми намагалися знайти максимально кошти для підвищення зарплат педагогам. Підвищення зарплат будуть, але далеко не такі, які нам хотілося б. Для того щоб забезпечити достатні підвищення, наскільки заслуговують наші вчителі, нам потрібно більше економічного зростання. Нам потрібно, щоб економіка виробляла більше ресурсів, більше податків ", - сказав Гончарук.

Варто нагадати, що раніше Рада виділила мільярд на зарплати шахтарям. Парламент проголосував за зміни в законі про держбюджет і виділив мільярд гривень на виплату заробітної плати шахтарям. Згодом Тимофій Милованов розповів, де в Україні найвищі зарплати. Столиця України перебуває лише на другому місці за рівнем середньої зарплати. А на першому місці знаходиться Маріуполь.

Як повідомляв ONLINE.UA, економіка України зросте на 40%, якщо позбудеться корупції та проводитиме реформи. З такою позитивною заявою виступив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук на інвестиційному форумі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?