Гончарук зустрівся з послами G7 - відома причина
Категорія
Політика
Дата публікації

Гончарук зустрівся з послами G7 - відома причина

Гончарук зустрівся з послами G7 - відома причина
Джерело:  online.ua

Очільник українського уряду Олексій Гончарук провів перемовини з дипломатичними представниками країн "Великої сімки". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку прем'єр-міністра.

За його словами, однією з головних тем зустрічі стала підтримка України у галузі державного управління, економіка та енергетики.

"Найважливіший пріоритет – системна боротьба з корупцією. Це ключові вектори послідовної підтримки країни, яку надають нам країни G7", - підкреслив Гончарук.

Переговори відублися у середу, 18 вересня.

Нагадаємо, у той же день відублося засідання уряду, під час якого було офіційно узгоджено створення нового міністерства. Вонор буде займатися питаннями цифровізації країни.

Як повідомляв ONLINE.UA, очільником свіжого підрозділу Кабміну з діджиталізації став віцепрем'єр-міністр Михайло Федоров. Згідно з його заявою, зробленою на згаданому засіданні, в обов'язках нового міністерства - електронні послуги, доступ громадян до різноманітних комунікацій, підвищення діджитал-грамотності українців та інші напрямки з розвинення цифрових технологій у державі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?