Гонтарева нарешті відповіла, чи буде судитися з Коломойським
Категорія
Україна
Дата публікації

Гонтарева нарешті відповіла, чи буде судитися з Коломойським

Гонтарева нарешті відповіла, чи буде судитися з Коломойським
Джерело:  NV

Колишня голова Національного банку Валерія Гонтарева зізналася, що не планує подавати позов до суду на українського олігарха Ігоря Коломойського. Про це вона розповіла в інтерв'ю "Радіо НВ", записаному в Лондоні, передає ONLINE.UA.

"Я не збираюся подавати жодні позови, тому що це вже буде питання юрисдикції. Згідно з юрисдикцією, позови треба подавати в Україні. Що ж ви можете подавати в Україні, де корумповані суди і продажні прокурори? Щодо чого ми будемо з вами подавати? Тільки псувати нерви", - сказала вона.

Гонтарева зізналася, що у неї "не вистачить коштів" на ті судові процеси, які в цьому випадку її "змусить вести" Коломойський. Гонтарева зазначає, що для олігарха судитися, до певної міри – професійна діяльність. Політикиня також нагадала про 600 судів за участі Коломойського проти Національного банку, Міністерства фінансів і нового Приватбанку.

 Як відомо, нещодавно у випуску шоу "Вечірній квартал" студії "Квартал 95" комік Євген Кошовий та жіноча частина національного хору імені Верьовки висміяли підпал будинку екс-глави НБУ Валерії Гонтаревої в пісні-пародії "Горіла хата".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  ексглаву Національного банку України Валерію Гонтареву запрошують в США для спілкування з американськими законодавцями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?