Гонтареву терміново кличуть до США - відома причина
Категорія
Україна
Дата публікації

Гонтареву терміново кличуть до США - відома причина

Гонтареву терміново кличуть до США - відома причина

Ексочільницю Національного банку України Валерію Гонтареву запрошують до США для спілкування з американськими законодавцями. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

Вказано, що співголова групи підтримки України в Палаті представників США, конгресменка від Демократичної партії Марсі Каптур стурбована нападами на Гонтареву.

"Ми спостерігаємо за цими подіями дуже уважно. Ми просто не можемо прийняти думку, що страх і кримінал, вбивство і руйнування - це шлях до майбутнього", - сказала Каптур.

Як відомо, в ніч на 17 вересня під Києвом згорів будинок Валерії Гонтаревої. За інформацією поліції, невідомий кинув через паркан "запальну ракету", що стало причиною пожежі. У результаті інциденту ніхто не постраждав. Вся сім'я Гонтаревої перебуває в Лондоні.

Ексглава НБУ запевняє, що підпал її будинку і автомобіля невістки, а також ДТП з нею в Лондоні організовані бізнесменом Ігорем Коломойським.

Як повідомляв ONLINE.UA, політичний експерт Олег Саакян стверджує, що націоналізація "Приватбанку" – це основне, що пов’язує Коломойського та Гонтареву. Також у ексочільниці НБУ є певна інформація, що стосується справ ліквідації банків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?