Політолог пояснив, що пов'язує Коломойського та Гонтареву
Категорія
Політика
Дата публікації

Політолог пояснив, що пов'язує Коломойського та Гонтареву

Політолог пояснив, що пов'язує Коломойського та Гонтареву
Джерело:  online.ua

Політичний експерт Олег Саакян стверджує, що націоналізація "Приватбанку" – це основне, що пов'язує Коломойського та Гонтареву. Також у ексочільниці НБУ є певна інформація, що стосується справ ліквідації банків, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

На думку політолога, у цьому випадку йдеться не лише про гроші. "Приватбанк" для Коломойського – це його "дітище, над яким він працював не один рік зі своєю командою".

"Відповідно, для нього це трішки більше, ніж гроші. Це ще символічний капітал, це ще справа його життя, це ще можливості", - пояснив Саакян.

Однак, він додав, що цю ситуацію не варто зводити лише до Коломойського, тому що слідство не дало ще своїх відповідей.

"Це одна з ключових версій, яку висуває пані Гонтарева щодо збігів навколо своїх "33-х нещасть", які спіткали її останнім часом. Але ж це не єдина версія", – наголосив політичний експерт.

Як повідомляв ONLINE.UA, Коломойський стверджує, що 10 вересня зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським уперше з моменту його інавгурації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?