Коломойський нарешті розповів, як потрапив на зустріч до Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Коломойський нарешті розповів, як потрапив на зустріч до Зеленського

Коломойський нарешті розповів, як потрапив на зустріч до Зеленського
Джерело:  interfax.com.ua

Одіозний український олігарх Ігор Коломойський стверджує, що 10 вересня зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським уперше з моменту його інавгурації. Про це він повідомив під час зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES) в Києві, передає ONLINE.UA з посиланням на "І нтерфакс-Україна".

 "Це був перший раз за чотири місяці. З моменту інавгурації це був перший раз. У нас зустрічі не за договором – мене запросили, я прийшов. Запросять наступного разу – я ще раз прийду", - сказав Коломойський.

Він також наголосив, що на зустрічі у Зеленського "були ті, кому слід, ті, кого стосується енергетичний сегмент економіки". Коломойський додав, що там також були міністр енергетики і захисту довкілля Олексій Оржель, прем'єр-міністр Олексій Гончарук, глава Офісу президента Андрій Богдан, перший помічник президента Сергій Шефір, голова Комітету ВР з питань енергетики і ЖКГ Андрій Герус, представник держави в наглядовій раді НАК "Нафтогаз України" Юлія Ковалів, виконавчий директор НАК Юрій Вітренко.

Коломойський також відкинув ідею, що є радником Зеленського.

"Щоб бути радником, треба постійно працювати, а раз на чотири місяці – це не робота", - сказав він.

Нагадаємо, що раніше Коломойський  запропонував власний варіан т амністії на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?