Гонтареву збила машина
Категорія
Події
Дата публікації

Гонтареву збила машина

Гонтареву збила машина
Джерело:  ЛІГА.net

Екс-голову Національного банку України Валерію Гонтареву в Лондоні збив автомобіль, вона отримала серйозні травми, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "LIGA.net".

"Мене в понеділок вдень на пішохідному переході в центі Лондона збила машина і я тепер у госпіталі... Травми серйозні - переломи кісток стопи. Уже зробили у вівторок першу операцію, чекаю другої", - розповіла вона.

За словами Гонтаревої, наразі поліція проводить розслідування: це нещасний випадок чи "почали реалізовуватися погрози".

Як відомо, Гонтареву кілька разів викликали на допит у кримінальному провадженні стосовно бізнесмена-утікача Сергія Курченка. Також нещодавно колишня голова Національного банку повідомила, що не приїде в Україну, бо тепер живе в Лондоні. Вона звинуватила Генпрокуратуру в спробі дискредитувати реформи фінансового сектора.

Як повідомляв ONLINE.UA, колишня очільниця Національного банку України Валерія Гонтарева переконана, що мета Ігоря Коломойського полягає не в поверненні "Приватбанку", а в тому, щоб змусити цей банк відкликати позови проти нього в міжнародних судах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?