Google готує новий неочікуваний сюрприз для користувачів - що відомо
Категорія
Технології
Дата публікації

Google готує новий неочікуваний сюрприз для користувачів - що відомо

Google готує новий неочікуваний сюрприз для користувачів - що відомо
Джерело:  online.ua

У світових медіа почали активно поширювати інформацію про те, що всесвітньо відома компанія Google активно працює над створення власної банківської картки. За попередніми даними, вона буде інтегрована у платіжний сервіс Google Pay. Першим про те, що незабаром може з’явитися банківська картка Google, дізнався TechCrunch від своїх анонімних джерел, передає ONLINE.UA.

"Відповідно до скриншотів та зображень для внутрішнього користування, карту Google випустять спільно з банками Citi та Stanford Federal Credit Union. Фізична та віртуальна картки матимуть свої реквізити. У випадку втрати фізичної картки користувачі зможуть заблокувати її та використовувати віртуальну. Крім того, можна буде згенерувати новий номер віртуальної картки. Це у ситуації, коли старий потрапив до шахраїв", - сказано в повідомленні.

Варто звернути увагу на те, що компанія не спростовує інформацію про розробку. У Google наголошують, що "вивчають можливості співпраці з американськими банками", зокрема з "головними партнерами – Citi та Stanford Federal Credit Union". Цілком ймовірно, що компанія хоче конкурувати з Apple та її кредитною карткою Apple Card. Як відомо, компанія Apple з 6 серпня 2019 року почала випускати віртуальні кредитні карти Apple Card. Їх розробили разом з банком Goldman Sachs.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно компанії Apple і Google вирішили створити технологію для відстеження осіб, які контактували з хворими на коронавірус. Система почне діяти вже в наступному місяці. На першому етапі вона буде вбудована в офіційні додатки організацій охорони здоров’я, а потім її вмонтують безпосередньо в операційні системи Android і iOS.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?