Google повідомила чудові новини користувачам Windows 7
Категорія
Технології
Дата публікації

Google повідомила чудові новини користувачам Windows 7

Google повідомила чудові новини користувачам Windows 7
Джерело:  online.ua

Компанія Google повідомила мільйонам користувачів операційної системи Windows 7 радісну новину - компанія продовжить оновлення браузера Chrome на Windows 7 до 2022 року і не припинить підтримку наступним літом, як анонсувалося раніше. Пошуковий гігант змінив своє радикальне рішення в зв'язку з пандемією коронавіруса. Google вирішив піти на зустріч своїм корпоративним клієнтам, які зараз зосереджені на вирішенні коронавірусних проблем, в зв'язку з чим відсунули на другий план перехід на більш нові версії операційної системи. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний блог Google.

"Для багатьох організацій деякі заплановані інформаційно-технологічні проекти могли відійти на другий план. Оцінивши поточну ситуацію і відгуки наших корпоративних клієнтів, ми вирішили продовжити підтримку Chrome для Windows 7 до 15 січня 2022 року", - пояснили своє рішення в компанії.

Як відомо, Google планувала повністю припинити підтримку застарілої Windows 7 в Chrome в липні 2021 року. Тепер пошуковий гігант відсунув цю подію на шість місяців. Це сталося внаслідок того, що пандемія коронавіруса змусила компанії зосередитися на вирішенні інших проблем.

У Google з'ясували, що ще більше 20% компаній перебувають в процесі переходу на Windows 10. А деякі організації ще навіть не починали цей процес. Пошуковий гігант вирішив допомогти клієнтам в умовах, що склалися ,і допустив, що рішення про припинення підтримки Chrome на Windows 7 може бути переглянуто. При цьому в компанії запевнили, що як мінімум до початку 2022 року всі нові версії Chrome будуть сумісні з Windows 7.

Нагадаємо, в січні 2020 року Microsoft повністю припинила підтримку легендарної операційної системи Windows 7, якою користуються майже половина користувачів технологічної компанії. Компанія більше не випускає нові оновлення системи, однак ця версія операційки все ще може використовуватися на комп'ютерах. При цьому в квітні поточного року Microsoft випустила оновлення для непідтримуваної системи Windows 7, правда з підтримкою браузера Edge. Подібні поновлення обіцяють випускати до літа 2021 року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Google запустила нову соціальну мережу Keen.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?