Google присвятив дудл Дню Незалежності України
Категорія
Культура
Дата публікації

Google присвятив дудл Дню Незалежності України

Google присвятив дудл Дню Незалежності України
Джерело:  online.ua

Компанія Google розробила дудл, присвячений Дню Незалежності України. Його стилізували у синьо-жовті кольори.

Джерело: Суспільне Культура

Компанія Google розробила дудл, присвячений Україні

24 серпня розробники представили дудл, що стилізований у синьо-жовтих кольорах.

Дудл відображає образ українців, які поважають свої традиції, одягнуті в національні костюми та сучасний дизайнерський одяг. Він також показує українську родину, яка разом зі своїми дітьми та домашніми улюбленцями йде вперед, символізуючи прогрес та майбутнє під звуки музики.

На рисунку видно надпис "Google" жовтим шрифтом, а також синьо-жовту стилізовану ластівку — символ волі та незалежності.

Дудл для Google (фото — google.com)

Авторка дудлу — українка

Авторкою дудлу стала художниця Поліна Дорошенко. Вона народилася у травні 1989 року у Києві, навчалася у Національній академії образотворчого мистецтва й архітектури.

Художниця співпрацює з багатьма компаніями. Її ілюстрації можна побачити на сторінках книжок "Видання Старого Лева". Зокрема, вона є авторкою ілюстрацій до книги "Розповідь про Україну. Гімн слави та свободи" Олени Харченко і Майкла Семпсона.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?