У Києві підняли прапор України з підписами військових, рятувальників та волонтерів — яскраві фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві підняли прапор України з підписами військових, рятувальників та волонтерів — яскраві фото

У Києві підняли прапор України з підписами військових, рятувальників та волонтерів — яскраві фото
Джерело:  online.ua

23 серпня з нагоди Дня Державного прапора у Києві підняли найбільший прапор України. Його підписали військові, рятувальники та волонтери.

Джерело: Офіс президента

У Києві урочисто підняли прапор України

У церемонії підняття прапора на території Меморіального комплексу «Національний музей історії України у Другій світовій війні» в Києві взяли учать президент Володимир Зеленський, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, голова Верховної ради Руслан Стефанчук, прем’єр-міністр Денис Шмигаль, керівник ОП Андрій Єрмак, секретар РНБО Олексій Данілов.

Під час церемонії пролунав гімн України, а воїни роти почесної варти пройшли урочистим маршем.

Гордість, яку ми відчуваємо, коли наш прапор здіймається вгору, коли відзначаємо свої свята, коли здобуваємо свої перемоги, коли повертаємо свої землі, - сказав президент.

Зеленський додав, що прапор символізує впевненість у тому, що він майорітиме на всій суверенній території України, всюди, де має бути по праву.

Наш прапор – це наша сила. Джерело волі, незламності духу для всіх воїнів, які з цим прапором на броні та під серцем ідуть у бій, борються за кожен метр нашої землі, ідуть вперед і дійдуть до нашої перемоги, - сказав він.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять усіх героїв, які загинули, захищаючи Україну.

Зеленський додав, що на прапорі залишили свої підписи українські захисники й захисниці, які б’ються за свободу й незалежність нашої держави.

Цей прапор був на позиціях наших воїнів від Чернігова до Одеси. По всій лінії захисту України. У різних бойових бригадах і підрозділах. У шпиталях, де лікують поранених. У руках волонтерів. Цей прапор завжди берегтиме згадку про багатьох українців і українок. Але він неодмінно буде поповнюватися й збагачуватися новими підписами наших воїнів.

 Читайте також:

  • На щит "Батьківщини-матері" підняли і встановили тризуб — фото

  • У США розгорнули найбільший у світі прапор України — відео

  • Співак Гаррі Стайлз підняв прапор України на концерті у Варшаві — відео

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?