Співак Гаррі Стайлз підняв прапор України на концерті у Варшаві — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співак Гаррі Стайлз підняв прапор України на концерті у Варшаві — відео

Співак Гаррі Стайлз підняв прапор України на концерті у Варшаві — відео
Джерело:  online.ua

Британський співак Гаррі Стайлз під час концерту у Варшаві 2 липня підняв прапор України, виконуючи пісню Sign of the Times.

Джерело: соцмережі

Гаррі Стайлз підняв український прапор у Варшаві

Співак виступав на концерті у жовто-синьому костюмі. Під час виконання Sign of the Times, він взяв прапор України і почепив його собі на мікрофон.

Як Гаррі Стайлз підтримує Україну

Гаррі Стайлз вже висловлював підтримку Україні. Цього травня в місті Ковентрі в Британії він також підняв український прапор.

До цього синьо-жовтий прапор з'явився на екрані музичного фестивалю Coachella-2022 під час висутупу Стайлза.

Нагадаємо, що минулого року колишній учасник гурту One Direction передав на допомогу Україні всі кошти від своєї рекламної кампанії AirPods від Apple. Відомо, що співак погодився на співпрацю, щоб пожертвувавти кошти Україні.

Кошти пішли в Міжнародний комітет порятунку, який "реагує на найгіршу гуманітарну кризу у світі".

Дякуємо Гаррі Стайлзу та Apple за вашу щедру пожертву для IRC. Працюючи в більш ніж 40 країнах, ваша підтримка допоможе нам охопити ще більше біженців і нужденних людей у найважчих місцях світу. Велика честь мати вашу підтримку, - повідомили там.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?