Великодній рекорд. У Львові зробили тризуб із 1000 пасок
Категорія
Культура
Дата публікації

Великодній рекорд. У Львові зробили тризуб із 1000 пасок

Великодній рекорд. У Львові зробили тризуб із 1000 пасок
Джерело:  online.ua

У Львові встановили новий рекорд — прикрасили та на швидкість виклали найбільший в Україні тризуб з пасок.

Джерело: Львівська облрада

У Львові встановили великодній рекорд України

1000 великодніх пасок задекорували та виклали у формі тризуба жителі Львова за 25 хвилин та 17 секунд, встановивши новий національний рекорд України.

У заході брали участь як дорослі, так і діти, активно допомагаючи покривати паски глазур'ю та прикрашати стрічками.

Відповідний запис з’явився у Книзі рекордів країни.

За останні 10 років, які мені доводилося фіксувати, десь вісім рекордів були пов’язані з Великоднем: найбільші паски величиною, найбільші прапори синьо-жовті, були і тризуби, але не з тисячі пасок, їх було набагато менше. Сьогодні рекорд має такий подвійний характер. Перше — це швидкість, це швидкість людей, бо завжди були готові рекорди з пасок, а зараз це єднання людей і це дуже важливо. Друге — кожна людина, яка робить паску, вона туди вкладає свою душу, ці паски поїдуть на передову, — каже генеральна директорка Книги рекордів України Ганна Крисюк.

Унікальний волонтерський проєкт під назвою "Паска Нескорених" відбувся у Львівському палаці мистецтв.

Охочі могли отримати паску за донат на дрон

Після зафіксування рекорду, паски передадуть українським воїнам та внутрішньо переміщеним особам. Крім того, охочі можуть придбати й собі великодній хліб за донат від 300 гривень на дрон для 125 бригади.

Бо паски – це добре. Їх отримають військові та внутрішньо переміщені особи, а от найбільше, що треба нашим військовим – це дрони, автівки та інша техніка, – пояснив заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?